Skip to main content

Llançament de la ‘Guia de Bones Pràctiques del Servei de Reutilització Pont Solidari’

By 28 desembre, 2023gener 15th, 2024Notícies

Aquest quadrimestre hem llençat la Guia de Bones Pràctiques del Servei de Reutilització Pont Solidari, un document adreçat a empreses i entitats donants i receptores que esperem que contribueixi a conscienciar sobre la reutilització i a millorar el funcionament del nostre servei i el d’altres iniciatives similars.
La Guia recull una sèrie de bones pràctiques i consells fruit de les observacions que ha anat fent l’equip del Pont Solidari en 12 anys de funcionament i que vam començar a publicar en 2022 a les nostres xarxes socials. Aquesta acció, que hem repetit també enguany, es va dur a terme a finals de novembre coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Campanya a LinkedIn

Gràcies al suport econòmic de l’Agència de Residus de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona, hem posat en marxa una campanya a LinkedIn per difondre la Guia en el sector del Workplace Strategy (serveis d’optimització d’espais de treball). Els avenços tecnològics i la pandèmia de COVID-19 han propiciat molts canvis laborals i empresarials en els darrers anys, eliminant-se llocs de treball fixos i oficines físiques a mesura que guanyaven terreny el teletreball i la jornada flexible. Per això, cada vegada són més les consultories de Workplace Strategy que contacten amb nosaltres per confiar-nos la gestió d’actius empresarials que ja no es fan servir però que estan en bon estat i es poden reutilitzar.
Tenint en compte aquesta realitat, vam llençar una campanya a LinkedIn (la xarxa social professional i de negocis més utilitzada al nostre país) fent difusió de la guia. Només la primera setmana, l’anunci va acumular més de 21.000 visualitzacions, fet que confirma l’interès del sector del Workplace Strategy pel nostre servei.

*La Guia de Bones Pràctiques es pot sol·licitar gratuitament al web del Pont Solidari.