Skip to main content

Lliurament de 10 taules i 20 cadires de terrassa d’Aramark

By 5 abril, 2022Notícies

Dos voluntaris logístics de Banc de Recursos van coordinar el 24 de març el lliurament de 10 taules i 20 cadires de terrassa d’Aramark. L’empresa, que gestiona el servei de restauració al Centre Borja de Sant Cugat, va substituir aquest mobiliari i va contactar amb el Pont Solidari per donar-lo a entitats socials.

Així, vam derivar les taules i les cadires a Creu Roja Terrassa, Fundació Ballet de Catalunya, i la congregació de les Germanetes dels Pobres. Les mateixes entitats es van desplaçar fins a Sant Cugat per encarregar-se de la recollida.

Sobre l’empresa donant

Aramark és una empresa de serveis d’alimentació, facility management i uniformes que compta amb més de 270.000 treballadors i té presència en 19 països. La seva política de sostenibilitat s’orienta al benestar i la igualtat de les persones i a la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle. En aquest sentit, la present donació de taules i cadires metàl·liques ha evitat la destrucció d’aquest mobiliari i les emissions de CO2 que se n’haurien derivat.

Cal dir que Aramark coneix bé la tasca de Banc de Recursos, atès que vam tenir ocasió de presentar-la en el VI Esmorzar Solidari que vam celebrar a ESADE l’any 2019.