Skip to main content

Lliurament de 50 tablets a Eways

By 30 abril, 2020maig 4th, 2020Notícies

L’Associació Social Andròmines ha lliurat avui a eways 50 tauletes digitals i auriculars donats per Nestlé i Audio-Technica Iberia respectivament a través del Pont Solidari de Banc de Recursos. Aquestes tablets es distribuiran a diversos hospitals de Catalunya i serviran perquè els pacients ingressats per COVID-19 puguin mantenir el contacte amb les seves famílies malgrat la situació d’aïllament en què es troben.

Col·laborador habitual del Pont Solidari, Nestlé va fer-nos donació el dia 17 d’abril de 179 tauletes per cobrir necessitats sorgides arran de la pandèmia de COVID-19. D’aquestes tablets, 50 es destinaran als centres hospitalaris a través d’eways i la resta serviran per atendre demandes d’altres entitats.

Sobre eways

eways impulsa la iniciativa #acércales a sus familias, adreçada a qualsevol persona, empresa, organització o entitat que vulgui col·laborar donant smartphones, tablets, ordinadors o qualsevol altre tipus de dispositiu electrònic de manera voluntària i altruista. Entre d’altres entitats, té el suport de la UPC, ereuse.org, telecomunicat.cat i la Societat Catalana de Tecnologia.