Skip to main content

Macrodonacions de mobiliari de l’Hotel Arts i de Clifford Chance

By 23 desembre, 2023gener 23rd, 2024Notícies

El servei Pont Solidari ha gestionat aquest quadrimestre dues grans donacions de mobiliari de l’Hotel Arts Barcelona i de la firma internacional d’advocats Clifford Chance.
Pel que fa a l’Hotel Arts, l’operació de buidatge per reformar els espais s’està duent a terme en diferents fases i es prolongarà al llarg de 2024. Els propietaris han volgut posar en valor la reutilització i multiplicar impactes socials apostant pel treball en xarxa amb entitats de l’Associació de Centres i Serveis de Reutilització de Catalunya (aREca) o vinculades a ella. En la primera fase, efectuada de setembre a novembre, vam repartir 169 ítems (escriptoris, bancs, minibars, revisters, papereres, etc.) a 34 entitats del Tercer Sector i de l’economia social i solidària.
Quant a Clifford Chance, ha donat més de 200 ítems de mobiliari, electrodomèstics i articles diversos d’oficina perquè fossin reutilitzats. Les receptores van ser 13 entitats i el repartiment va tenir lloc a la seu de la companyia a Barcelona els dies 29 de novembre, 13 i 20 de desembre.