Skip to main content

Nou llibre solidari d’Isabel Rodríguez Vila

By 22 novembre, 2023novembre 23rd, 2023Notícies

L’escriptora Isabel Rodríguez Vila va presentar ahir a Cabrils Nits de pijames, el seu nou llibre solidari amb Banc de Recursos. Es tracta d’una novel·la ambientada a Cabrils i Yucatán i protagonitzada per tres amigues de 70 anys que espremen tot el suc de la vida. En aquesta divertida aventura, l’autora inclou situacions quotidianes com la sexualitat, l’adaptació als canvis físics, l’enamorament, el factor econòmic i les malalties.

L’acte de presentació de Nits de pijames va tenir lloc a la Biblioteca Pública de Cabrils i va comptar amb la participació de la regidora de Cultura i Gent Gran del municipi, Laura Casalprim, i de la geriatra Mònica Casco, que van acompanyar Isabel Rodríguez en el llançament de la novel·la. Ambdues van fer èmfasi en la descripció dels personatges i dels llocs arqueològics i paisatges.

Llibre solidari amb Banc de Recursos

Cal destacar que l’autora cedirà a Fundació Banc de Recursos els beneficis d’aquesta obra, com fa també amb l’edició catalana de la novel·la Sis Dits i de la quarta edició del seu llibre Cuando nos vamos, ¿A dónde vamos?, que tracta sobre la mort i el dol.

El vincle d’Isabel Rodríguez amb Banc de Recursos data de 2013-2014 quan, juntament amb el seu marit, Mario Ubach, va contactar amb la nostra entitat cercant materials i equipaments per enviar a l’hospital de Goundi (Txad) en el que cooperaven sanitàriament i ajudaven al seu manteniment. L’any 2016, en jubilar-se, ens van traspassar el relleu dels seus projectes al Txad.

Imatges cedides per Isabel Rodríguez