Skip to main content

Nova mostra de solidaritat a la Fira de Sant Miquel

By 28 setembre, 2015octubre 9th, 2015Notícies

La 61 edició de la Fira Agrària de Sant Miquel ha estat enguany una altra mostra de la solidaritat dels pagesos lleidatans. Banc de Recursos hi ha participat com sempre amb un estand per divulgar la tasca de l’entitat i n’ha fet un balanç molt positiu; nombroses persones s’han interessat per la seva feina, hi han hagut dues ofertes de tractors i més d’una dotzena de complements agrícoles.

Tot aquest material, que Banc de Recursos recull en el marc de la campanya Cultiva la solidaritat, s’envia cap al Sud, principalment al Txad i a Bolívia, on és reutilitzat per entitats que desenvolupen una tasca social. Com a exemple, en aquesta edició de la fira, l’estand del Banc de Recursos lluïa un tractor donat pel Sr. Ignasi Padró, que està destinat a un projecte de Goundi (Txad).

La Fira Agrícola de Sant Miquel és una fita anual important per a l’entitat, ja que reforça la seva implantació a Lleida, on té una seu permanent, i li ofereix un altaveu per donar-se a conèixer dins el sector agrícola. Cal destacar la incorporació enguany de nous voluntaris lleidatans, ja que ni el servei Pont Solidari ni la campanya Cultiva la Solidaritat serien possibles sense el treball voluntari de les persones que formen el Banc de Recursos.

PENTAX Image