Skip to main content

Plusfresc, empresa solidària de Lleida

By 25 febrer, 2022Notícies

L’empresa col·laboradora del Pont Solidari Supsa Supermercats Pujol, S.L. (Plusfresc) va ser una de les 26 entitats distingides per l’Ajuntament de Lleida el passat dimecres en reconeixement a la seva acció social i solidària a la ciutat.

L’any passat, Plusfresc va donar a Banc de Recursos Lleida 4.500 caixes plegables de plàstic, 7 bancades de seients, 10 cadires i 15 forns elèctrics de pa per tal que fossin reutilitzats per les receptores de la nostra xarxa. A més, l’any 2020 també va cedir-nos gàbies per transportar la roba hospitalària que ens va lliurar l’antiga Clínica Aliança. Gràcies a aquestes donacions, vam poder derivar recursos a més de 30 entitats de les comarques de Lleida i sensibilitzar sobre el malbaratament i l’ús raonable i responsable de béns materials. Per tot això, i per l’ètica empresarial de Plusfresc, Banc de Recursos va proposar a l’Ajuntament de Lleida que en l’acte del dia 23 de febrer reconegués l’acció social i solidària d’aquesta cadena de supermercats.

Altres empreses guardonades

A proposta d’altres entitats socials, també van ser guardonades Midgard Informàtica i Telefonia, Nayox 2000, Masanés Servindustria, CaixaBank – Fundació La Caixa, Clínica Nova Aliança, Festa 10, Grup Voltes, Unipreus, Grup Sorigué, Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida, restaurant Les Deux Chefs, Supermercats Consum, Talkual, Lleida.net, Buifa, CAP-EAP Balàfia, Pardinyes i Secà de Sant Pere; Inlingua Lleida, Sistemes Electrònics Progrés, Conforama Lleida, Multiservei Ndavant, Tallers Antoni Miquel, Rofesecorun, Ilerda Serveis, Autocares Luis Lax, i pastisseria Forn germans Ribes.

Una sensibilitat especial

El reconeixement a l’acció social i solidària a Lleida és una iniciativa impulsada per la Paeria per distingir aquelles empreses, organismes i entitats que durant l’any anterior han demostrat una atenció i sensibilitat especial a les demandes que es donen a la societat i que es cobreixen a través del tercer sector, d’entitats d’acció social, de solidaritat, de cooperació i de desenvolupament. El reconeixement es fa a través de les propostes de les mateixes entitats de Lleida i se celebra en una data propera al Dia Mundial de la Justícia Social, que té lloc el 20 de febrer.

En la present edició, l’acte de lliurament va estar presidit pel paer en cap, Miquel Pueyo; i per la regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030, Mariama Sall.

Fotografia: Mario Gascón