Skip to main content

Premi a l’Excel·lència ANECORM 2022

By 6 novembre, 2022Notícies

La Asociación Nacional de Enfermería Coordinadora de Recursos Materiales (ANECORM) va atorgar el 27 d’octubre a Fundació Banc de Recursos el Premi a l’Excel·lència ANECORM 2022. Així, l’associació d’infermeria ha volgut reconèixer la nostra contribució a la sostenibilitat del medi ambient i l’acció per donar una segona vida als equipaments i materials sanitaris.

El lliurament del premi va tenir lloc a les Caves Codorniu de Sant Sadurní d’Anoia en el marc del 15è Congrés ANECORM, el lema del qual era “Construint pilars per la sostenibilitat ambiental“. En representació de Banc de Recursos, van assistir-hi la directora de la nostra entitat, Rosaura Serentill (que va recollir el premi); la responsable del Pont Solidari, Maite Ortega; i el voluntari Manel Berche.

Durant l’acte es va projectar un vídeo explicatiu de la tasca de reutilització i aprofitament que duu a terme Banc de Recursos en l’àmbit hospitalari. Cal destacar que la nostra entitat té conveni amb l’Hospital Clínic de Barcelona des de l’any 2012. Gràcies a aquest acord de col·laboració, hem allargat la vida útil de 287 tones de material mèdic i sanitari evitant l’emissió a l’atmosfera de 8.103 tones de CO2.