Skip to main content

Projecte ‘MWC Donation Room’

By 24 gener, 2018març 6th, 2018Notícies

Banc de Recursos col·laborarà per segon any consecutiu amb el projecte Donation Room del Mobile World Congress, que tindrà lloc a Barcelona del 26 de febrer a l’1 de març de 2018.

Aquesta iniciativa té com a objectiu reduir la petjada de carboni del Congrés i va sorgir l’any 2016 impulsada per GSMA amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. Per reduir l’impacte del Mobile en el medi ambient, s’aposta per la reutilització i el reciclatge de materials i equipaments donant-los a entitats socials.

Resultats 2017

En l’edició de 2017, GSMA va donar més de 13,2 tones de mobiliari i 19,3 tones de materials de construcció a un total de 20 entitats, entre les quals Banc de Recursos. La logística de l’operació, que va anar a càrrec de Fundació Formació i Treball, va ocupar durant 12 dies a 14 persones en situació de vulnerabilitat.

Pel que fa a Banc de Recursos, va rebre 161 elements que va redistribuir a través del Pont Solidari a les següents entitats: Althaia, Aprodisca, Aspanin, Associació Alba, Associació Cívica La Nau, Associació Reus Llibres Solidaris, Associació Trace, Ateneu Santcugatenc, El Gra de Blat, Fundació Ared, Fundació Can Pedró, Fundació Inceptum, Fundació La Vinya, Fundació Marianao, Fundació Oncolliga Girona, Fundació Projecte i Vida, Reto Gerona, i Sinergia Social.

wmc_donation_room_bdr