Skip to main content

Recepció a les cooperants de BdR a la Paeria de Lleida

By 2 novembre, 2017gener 31st, 2018Notícies

La Paeria ha donat el 31 d’octubre la benvinguda oficial a les bolivianes Sra. Aricel Merida, tècnica de la Red de Monitoreo de Calidad Ambiental del Municipio de Tiquipaya, i la Sra. Judith Uvaldina, sub-alcaldesa del Distrito Municipal III del Gobierno Autónomo Municipal de Tiquipaya. Ambdues participen en el curs de passanties organitzat per BdR, la Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l’Ajuntament de Lleida i el Centro de Desarrollo Comunal y Municipal (CEDESCO), Tiquipaya, Cochabamba. El curs es realitza durant dos mesos: des de l’octubre fins el desembre del 2017.

Conveni a tres bandes

Aquest curs forma part del conveni signat amb la finalitat de regular la participació de les 3 institucions participants (BdR, la Paeria, CEDESCO) en el suport a l’enfortiment de l’eficiència i transparència de les administracions municipals de municipis rurals al departament de Cochabamba a Bolívia, mitjançant la formació de tècnics municipalistes seleccionats pels municipis i les comunitats rurals, així com també mitjançant l’assessorament al desenvolupament de polítiques territorials adequades a les característiques dels municipis.

BdR i la Paeria de Lleida, mantenen des de l’any 2003 una línia d’actuació de cooperació directa que suposa el suport de municipi a municipi, en el departament de Cochabamba, Bolívia.

Per a saber-ne més: http://participacio.paeria.cat