Skip to main content

Reconeixement als hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria

By 25 febrer, 2023març 6th, 2023Notícies

La Paeria va distingir el dia 21 de febrer 33 empreses i organitzacions de Lleida per la seva atenció i sensibilitat vers les entitats del Tercer Sector. A proposta de Banc de Recursos Lleida, van obtenir reconeixement l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l’Hospital Universitari Santa Maria per la seva col·laboració continuada amb el servei Pont Solidari. Ambdòs centres donen periòdicament materials i equipaments informàtics i sanitaris a la nostra delegació per tal que puguin ser reutilitzats per entitats socials que els necessiten.

L’acte de lliurament dels diplomes va tenir lloc a l’Auditori municipal Enric Granados i va comptar amb la participació de l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; i de la regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030, Mariama Sall. En representació de Banc de Recursos Lleida, va assistir-hi el delegat, Francesc Villanueva.

Altres guardonades

Les altres entitats i empreses guardonades en aquesta edició són l’Ajuntament d’Aitona; Aritmos; Bazar Ouarzaate Lleida; Centre Residencial Joviar; Clínica Dental Carrera; Cotècnica, SCCL; Cudós Consultors; El Bon Forner; Encuentro Moda; Forn de Pa Cal Castellets; Fundació 5H; Fundació Mahou San Miguel; Grup Vall Companys; I feel Centre Geriàtric Lleida, SL; Ilertec Consultoria Tecnològica, SL; Industrial Leridana del Frío, SL; Khalid Essabbar; Obramat Lleida; Postureig Lleida; SiC 24; Supermercats Plus Fresc; Caravista; Celler del Roser; Creperia Flash; El Barri; Kaoma; Macao; New Class; restaurant pizzeria La Bufala; restaurant Platz; restaurant Vucätica i Zuulo.

El reconeixement a l’acció social i solidària a Lleida és una iniciativa impulsada per la Paeria per distingir aquelles empreses, organismes i entitats que durant l’any anterior han demostrat una atenció i sensibilitat especial a les demandes que es donen a la societat i que es cobreixen a través del tercer sector, d’entitats d’acció social, de solidaritat, de cooperació i de desenvolupament. El reconeixement es fa a través de les propostes de les mateixes entitats de Lleida i se celebra en una data propera al Dia Mundial de la Justícia Social, que té lloc el 20 de febrer. Amb les d’aquesta edició, que és la desena, ja són 245 les empreses i entitats reconegudes.

Fotografia: Mario Gascón