Skip to main content

Serveis recents de Banc de Recursos Lleida

By 12 novembre, 2021Notícies

Banc de Recursos Lleida continua treballant per eixamplar la xarxa del Pont Solidari a la Terra Ferma. Aquesta setmana ha lliurat al Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida cinc bancades de seients per ajudar aquesta fundació a equipar la seva aula nutricional. Les bancades procedeixen de Supsa Supermercats Pujol, que ja va col·laborar al març amb nosaltres fent donació de 4.500 caixes de plàstic plegables per reutilitzar. Cal dir que l’Associació de Senegalesos de Lleida ha rebut també un lot de cadires.

Ordinadors per a Magrebeida

Per una altra banda, Banc de Recursos Lleida va entregar ahir dos equips informàtics a Magrebeida per a la seva aula de formació. Creada l’any 2002, aquesta associació socio-cultural treballa per la integració social i cultural dels magrebins a Lleida i forma part també de la borsa d’entitats receptores del Pont Solidari lleidatà.

Llits hospitalaris

Per últim, cal destacar la tasca de pont entre l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i diversos consells comarcals de Lleida, que possibilitarà la reutilització d’un bon nombre de llits articulats. Fins ara se n’han retirat ja 24.