Skip to main content

Tercer taller d’alimentació saludable i sostenible

By 19 octubre, 2021Notícies

En el marc de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible, la cuinera Montse Sahún va impartir ahir a la tarda el tercer taller virtual d’Alimentació Saludable i Sostenible organitzat per Banc de Recursos i Rezero. L’activitat es va realitzar al Centre Cívic Trinitat Vella en col·laboració amb la Taula d’alimentació d’aquest barri de Barcelona. El taller, de dues hores i mitja de durada (de 17:00 a 19:30 h), va tenir molt bona acollida i va servir per aprendre conceptes d’alimentació saludable cuinant plats senzills com les fajitas.

També dins la Setmana de l’Alimentació, el dia 16 vam organitzar una xerrada conjuntament amb Rezero per fer difusió del Pont Alimentari al Parc de la Barceloneta.

Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible

Del 14 al 24 d’octubre, la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible convida a entendre la relació entre els hàbits alimentaris i aspectes transversals com la crisi climàtica, el desenvolupament econòmic local, la cultura, la política, els drets socials i la salut. Es tracta d’un  projecte impulsat per l’Ajuntament de Barcelona mitjançant el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària i el Pla estratègic metropolità de Barcelona.