Skip to main content

Tramesa en preparació per a Bolívia

By 10 octubre, 2017Notícies

L’equip de voluntaris logístics de Banc de Recursos ha deixat a punt els darrers mesos 19 palets d’equipament informàtic, volum que equival a la meitat d’un contenidor. El material s’enviarà a Fe y Alegría Bolivia per al projecte d’Alfabetització informàtica en escoles populars de Santa Cruz. Encara no hi ha una data concreta per a la tramesa però és previsible que es faci a finals d’aquest any o principis de 2018, quan s’hagi completat l’altra meitat del contenidor.

Les darreres empreses a subministrar equips informàtics han estat Nestlé, que va donar 135 portàtils i 50 monitors, i ESADE, que va donar 40 ordinadors amb pantalles i teclats. Ambdues recollides van tenir lloc el dia 27 de setembre.

Així mateix, l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga va donar-nos al juliol 54 ordinadors, 4 portàtils, 15 impressores i 3 servidors que han estat substituïts per equips més nous. Tots els ordinadors s’han netejat, reformatejat i se’ls ha instal·lat programari lliure de manera que han quedat a punt per ser utilitzats a les escoles de Fe y Alegría Bolivia.