Skip to main content

Viatge a Madrid per una #LeySinDesperdicio

By 5 octubre, 2022octubre 28th, 2022Notícies

La responsable del Pont Alimentari a Banc de Recursos, Mariona Ortiz, va viatjar el 29 de setembre a Madrid per donar suport a les reivindicacions de #LeySinDesperdicio davant el Congrés dels Diputats. Com a integrants d’aquest col·lectiu d’entitats i activistes, prèviament ja havíem mantingut reunions amb diversos grups parlamentaris de la Comissió d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Congrés. L’objectiu era traslladar-los la necessitat d’una llei ambiciosa quant a la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris, ja que el projecte aprovat el dia 7 de juny pel Consell de Ministres tenia greus mancances.

Coincidint amb el Dia Internacional de Conscienciació sobre la Pèrdua i el Malbaratament d’Aliments, una colla de representants de #LeySinDesperdicio ens vam situar el 29 de setembre davant les portes del Congrés i vam regalar pots de conserva de tomàquets d’aprofitament elaborats a propòsit per Espigoladors i etiquetats amb el lema Sin desperdicio. L’acció va suscitar l’interès de nombrosos mitjans de comunicació i també de les formacions polítiques, que es van apropar i fotografiar amb el nostre col·lectiu.

Per a més informació sobre els punts fonamentals que hauria de contemplar una llei veritablement compromesa, visiteu aquesta pàgina web.