Skip to main content

Conveni amb Actua Cooperativa d’Iniciativa Social

By 14 novembre, 2018maig 29th, 2020Notícies

Fundació Banc de Recursos i Actua Cooperativa d’Iniciativa Social van signar ahir al migdia un conveni de col·laboració de dos anys de durada pel qual es comprometen a donar-se suport mutu en el desenvolupament dels seus projectes. La signatura del document va tenir lloc a la seu de BdR a Barcelona i va comptar amb la presència de la nostra directora, Rosaura Serentill Renom; i de l’apoderada d’ACTUA, Sonia Cruz Rivero.

En virtut d’aquest acord, ACTUA rebrà excedents materials a través del Pont Solidari de BdR i farà difusió del servei per tal que la nostra xarxa pugui continuar creixent. Així mateix, donarà suport a activitats concretes de BdR amb els recursos de què disposi (emmagatzematge, transport, etc.).

ACTUA és una cooperativa d’iniciativa social sense afany de lucre creada l’any 2005 i dedicada al desenvolupament i la gestió de projectes per a la promoció social de les persones, la prevenció de situacions de vulnerabilitat social en infants i joves i la millora de la convivència. Té la seva seu social a Vilafranca del Penedès i gestiona diversos Centres Residencials d’Acció Educativa per a infants i joves tutelats per la DGAIA, pisos d’autonomia, projectes d’inserció laboral i projectes d’acompanyament terapèutic entre d’altres.

Com a entitat receptora del Pont Solidari, ACTUA s’ha beneficiat ja de diverses donacions de material i equipament com són una impressora multifunció, un moble domèstic i elements de vaixella.