Skip to main content

Donació d’articles de decoració de Kave Home

By 15 juny, 2023Notícies

Un total de 21 entitats socials utilitzen articles de decoració donats per Kave Home a través del Pont Solidari a finals de març. La recollida del material va tenir lloc del 27 al 31 a Fogars de la Selva. La donació d’articles de decoració de Kave Home suma 4.596 unitats, destacant entre les diverses referències coixins, plats de postre, quadres, bols, tasses, plaids i miralls.

Quant a les receptores, són AACIC – Associació i Fundació de Cardiopaties Congènites; Ànima Fundació Privada, Asociación Ebenezer, Associació AASS, Associació Inserció Social i Laboral, Associació Resitua’t, Associació Valentes i Acompanya, Centre d’Acollida Assís, Fundació ASTRES, Fundació Emys, Fundació Main, Fundació Oncolliga Girona, Fundació Pel Suport Social Solidari, Fundació Privada Vallès Oriental, Fundacio Projecte i Vida, Fundació Support-Girona, Fundación Áurea, Llar Oxalis, Obra Social Sant Joan de Déu, Parc Sanitari Sant Joan de Déu, i Solucions Socials Sostenibles, S.C.C.L.

Impacte mediambiental

L’aprofitament dels articles de decoració donats per Kave Home ha evitat l’emissió a l’atmosfera de 47.576 kg de CO2, xifra que equival a retirar de la circulació 8.274 cotxes durant tot un dia. Així mateix, ha permès estalviar 267.696 litres d’aigua, els mateixos que es gastarien en 1.338 dutxes de 10 minuts de durada.

El compromís de Kave Home amb el planeta

Des dels seus inicis, Kave Home s’ha compromès amb un model de negoci sostenible i responsable. Algunes de les seves fites destacades en producte inclouen el llançament de col·leccions de mobles fets amb materials reciclats, com per exemple la col·lecció Words de l’any 2012 feta amb fusta 100% reciclada, la col·lecció Brenna de gerros fets amb vidre reciclat o l’ús de PET reciclat en catifes d’exterior. L’empresa fa una aposta clara per a la descarbonització, amb la construcció de les oficines centrals energèticament eficients i amb el consum d’energia 100% renovable.

A més, cal destacar el compromís amb els recursos i ecosistemes naturals, ja que el 2021 obté el certificat oficial FSC® com a empresa que utilitza fusta de tales controlades, garanteix la preservació de la biodiversitat i promou una gestió forestal responsable. A través de col·laboracions amb organitzacions comunitàries i d’impacte positiu, l’empresa expressa el seu compromís social, estableix uns estàndards laborals ètics i promou una gestió responsable en les seves cadenes de subministrament. El seu compromís envers la societat es reflecteix en les seves accions i iniciatives que busquen promoure valors socials positius.