Skip to main content

Donació de Condis de productes carnis gourmet

By 3 febrer, 2023Notícies

El Pont Alimentari va gestionar la setmana passada una donació de Condis de productes carnis gourmet. En concret, el servei d’aprofitament de Banc de Recursos i Rezero va derivar al Rebost de Sabadell 99 caixes de filet farcit, 277 de llom de porc macerat i 140 d’embotit d’ànec i galldindi. La recollida va tenir lloc el divendres dia 27 de gener i va requerir transport refrigerat, ja que es tractava de productes frescos que havien sobrat de la campanya de Nadal.

Val a dir que tant Condis Supermercats, S.A. com el Rebost Solidari de Sabadell formen part des de fa temps del Pont Alimentari, la primera entitat com a donant d’excedents i la segona com a receptora habitual dels mateixos. L’abril de 2022 es va incoporar també a la nostra xarxa el servei de compra online CondisLine, ampliant la seva acció solidària i de sostenibilitat, i al maig vam entrevistar la responsable d’Assumptes Públics i Comunicació de la cadena de supermercats.

Sobre el Rebost de Sabadell

Pel que fa al Rebost Solidari de Sabadell, cal destacar que atén més de 1.800 famílies i està conformat per 25 parròquies i entitats d’aquesta ciutat vallesana.