Skip to main content

Donació de forns de Plusfresc

By 21 desembre, 2021Notícies

Banc de Recursos Lleida ha repartit avui a la Fundació Ilersis 5 forns elèctrics donats per Supsa Supermercats Pujol (Plusfresc). Val a dir que el dia 13 de desembre ja n’havia lliurat dos a les entitats TALMA de Juneda i Amisol de Solsona.

La donació dels forns per fer pa de Plusfresc s’ha vehiculat a través del Pont Solidari, servei de reutilització de Banc de Recursos amb el qual la cadena de supermercats lleidatana ja fa un temps que col·labora. Així, per exemple, al març va donar 4.500 caixes de plàstic plegables i, més recentment, diverses bancades de seients.

Sobre les receptores

Les receptores dels forns són entitats que treballen en l’àmbit de la discapacitat i l’exclusió social. La Fundació Privada Ilersis, amb seu a Lleida, ofereix serveis assistencials, d’habitatge i d’activitat laboral per a persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d’exclusió social. Per la seva banda, TALMA dóna suport i presta tot tipus de serveis a persones amb discapacitat, trastorns mentals i/o risc d’exclusió social per millorar la seva qualitat de vida. Finalment, Amisol vetlla des de 1976 per l’exercici ple dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, atenent les seves necessitats socials i laborals.