Skip to main content

Donació de mobiliari del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona

By 6 juny, 2023Notícies

El Pont Solidari va gestionar a mitjans de maig una donació de mobiliari del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB). En concret, la corporació va lliurar 16 armaris-prestatgeria, 9 taules, 4 cadires, 1 armari i 1 taulell d’atenció, que ja estan essent reutilitzats per 6 entitats socials gràcies a la mediació del Pont Solidari. La recollida del mobiliari va tenir lloc els dies 8 i 17 de maig a la seu del COFB i va estar coordinada per tres voluntaris de Banc de Recursos.

Entitats receptores

Les entitats receptores són Fundació Privada Eveho (Sabadell) i les associacions Reus Llibres Solidaris, Tropezando con Suerte (Barcelona), DCA Anoia (Dany Cerebral Adquirit), L’Era (Barcelona) i La Víbria Intercultural (Terrassa).

Beneficis mediambientals

Quant a beneficis mediambientals, la donació de mobiliari del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona ha evitat l’emissió a l’atmosfera de 995 kg de CO2, l’equivalent a retirar de la circulació 173 cotxes durant tot un dia. També s’ha estalviat 2.517.795 litres d’aigua (12.589 dutxes de 10 minuts de durada).

Amb seu al carrer Girona, el COFB és una corporació de dret públic que agrupa més de 8.800 farmacèutics que treballen en els àmbits de l’alimentació i nutrició, l’anàlisi, l’atenció primària, la dermofarmàcia, la distribució, els hospitals, la indústria, la investigació i docència, l’oficina de farmàcia, l’ortopèdia, les plantes medicinals i la salut pública.