Skip to main content

Donació de mobiliari d’oficina i electrodomèstics de FinanceFox

By 8 abril, 2022Notícies

El Pont Solidari va repartir els dies 5 d’abril i 31 de març un lot de mobiliari d’oficina i electrodomèstics donats per FinanceFox Services BCN. En concret, l’empresa va confiar en el nostre servei per aconseguir la reutilització de 25 cadires d’oficina, 4 mòduls de 6 taules de treball, 1 mòdul de 8 taules, 1 nevera, 1 rentavaixella i 1 microones.

Gestionada l’oferta, les receptores van ser La Vibria Intercultural (Terrassa), Coop Geeni S.C.C.L. (Barcelona), Asociación Educativa Tropezando con Suerte (Barcelona), Fundació Portolà (Sant Feliu de Llobregat), i Fundació Formació i Treball (Sant Adrià de Besòs). Es tracta d’entitats que treballen en el sector de l’economia social i solidària o amb col·lectius vulnerables (infància, discapacitat intel·lectual o transtorns mentals) o en risc d’exclusió.

El desmuntatge i retirada del material va anar a càrrec de les mateixes receptores i va estar coordinat per 3 voluntaris logístics de Banc de Recursos.

Sobre l’empresa donant

L’empresa FinanceFox pertany a wefox, la insurtech número 1 del món amb més de 1.200 treballadors que operen des de 8 països d’Europa. Aquesta és la primera vegada que confia en el nostre servei per donar sortida a equipaments que no utilitza, multiplicant impactes socials i reduint els impactes ambientals negatius.