Skip to main content

Donació de mobiliari escolar de Voramar

By 7 juliol, 2023Notícies
El Pont Solidari ha gestionat recentment una donació de mobiliari escolar de Voramar. En concret, l’Escola Voramar i Batxillerat Internacional Voramón van lliurar 70 taules de 4t de primària i dos grups de 6 i 4 taules. La recollida va tenir lloc els dies 27 de juny i 3 de juliol a Barcelona i va estar coordinada per dos voluntaris logístics de Banc de Recursos.

Entitats receptores

Les entitats receptores de la donació de mobiliari escolar de Voramar són l’Escola Ramon Pont de Terrassa i Plataforma Educativa, una iniciativa social que agrupa diferents organitzacions sense ànim de lucre a Catalunya amb l’objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb menys recursos i/o en situació de risc.

Amb aquesta operació, Voramar ha evitat l’emissió a l’atmosfera de 1.944 kg de CO2, l’equivalent a eliminar 338 cotxes de la circulació durant un dia. A més, també ha estalviat 6.534.002 litres d’aigua.

Donacions anteriors de Voramar

Cal destacar que aquesta és la tercera vegada que Voramar confia en el servei Pont Solidari per donar sortida als materials que ja no utilitza, aconseguint alhora beneficis socials i mediambientals. Així, l’any 2020 va fer donació de 46 llitets, mentre que el 2021 va lliurar-nos 20 taules infantils.

Donació de mobiliari escolar de Voramar