Skip to main content

Donació d’escriptoris de l’escola Voramar

By 10 novembre, 2021novembre 11th, 2021Notícies

El Pont Solidari ha gestionat aquesta setmana una donació d’escriptoris de l’escola Voramar de Barcelona. El servei de reutilització de Banc de Recursos va coordinar dilluns 8 de novembre la recollida de 20 taules infantils per part de la Fundació Roca i Pi de Badalona i l’Associació Juvenil Esquitx de Sabadell.

L’aprofitament d’aquest material evita l’emissió a l’atmosfera de 495 kg de CO₂, l’equivalent a 132 cotxes fora de la circulació durant un dia.

Escola compromesa

Col·laboradora del Pont Solidari des de l’any passat, l’escola Voramar ha fet ja tres donacions a la nostra ONG: una de llitets al setembre de 2020, una altra de mobiliari el passat mes de juny i la d’aquesta setmana.  Així, el centre educatiu, ubicat al Poblenou i amb dues línies per a les etapes d’Infantil, Primària i Secundària, demostra el seu compromís amb la societat i el medi ambient.

Entitats socials adjudicatàries

La Fundació Roca i Pi forma part des de fa anys de la borsa d’entitats receptores del Pont Solidari i té com a missió l’acompanyament i atenció a persones en situació de vulnerabilitat social i les seves famílies.

Pel que fa a l’Associació Juvenil Esquitx, és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1990 i dedicada a l’educació en el lleure, l’animació sociocultural, la intervenció i participació social i la integració social d’infants i joves. El seu àmbit d’actuació principal és el barri de Can Rull, Cifuentes i Merinals de Sabadell.