Skip to main content

Donació de portàtils de Quadpack

By 8 juliol, 2021Notícies

El Pont Solidari ha completat aquesta setmana la gestió d’una donació de 12 portàtils de Quadpack Group. En el marc de la campanya reOrdinadors, el nostre servei de reutilització ha lliurat els equips a Familia de Hetauda, Fundació NEPP i Petits Detalls. Aquestes tres entitats, amb seu a Barcelona, duen a terme projectes a Nepal, Moçambic i Uganda respectivament.

Familia de Hetauda enviarà els equips a Asha School per tal que els alumnes puguin seguir les classes, en format online degut a la pandèmia de COVID-19. Al seu torn, Fundació NEPP i Petits Detalls faran arribar els portàtils als centres educatius que impulsen a Moçambic i Uganda.

La donació a les receptores va tenir lloc a l’oficina central de Banc de Recursos els dies 2 i 6 de juliol i va comptar amb la presència de la responsable del Pont Solidari, Maite Ortega; i la directora de BdR, Rosaura Serentill.

Estalvi mediambiental

La reutilització dels portàtils donats per Quadpack evitarà l’emissió a l’atmosfera de 2.160 kg de CO2 (l’equivalent a 378 cotxes fora de la circulació durant un dia) i permetrà estalviar els 74.964 litres d’aigua que es necessitarien per produir-los nous.