Skip to main content

Donació del Parc Científic de Barcelona

By 18 maig, 2021Notícies

El Pont Solidari va repartir dilluns a 11 entitats socials un lot de mobiliari d’oficina del Parc Científic de Barcelona. En concret, la Fundació Parc Científic de Barcelona va donar 24 prestatgeries, 21 armaris, 10 taules, 10 bucs i 5 cadires d’oficina. La coordinació d’aquesta operació va anar a càrrec de la responsable del Pont Solidari, Maite Ortega, i dels voluntaris logístics Manel Berché i Josep Miralles.

Les entitats socials adjudicatàries van ser Actua Cooperativa, Asociación Amigos de FUNDAPICA, Asociación Unión Tienda Solidaria, Associació Trace, Banco Farmacéutico, Banco Obrero Cataluña, Comunitat Els Avets – FADEAM, Escola Especial Mare de Déu de Montserrat (FP), Fundació Privada Vallès Oriental, GSIS Grup Serveis Iniciativa Social SCCL, i Iniciatives Solidàries.

Beneficis mediambientals

Gràcies a la reutilització del mobiliari, s’haurà evitat l’emissió a l’atmosfera de 1.614 Kg de CO2, que equivalen retirar 430 cotxes de la circulació durant un dia. Així, s’evidencia una vegada més la importància del Tercer Sector com a agent de transformació social i mediambiental, aprofitant per a projectes d’interès col·lectiu recursos útils que podrien haver acabat a la deixalleria si el donant no hagués aplicat el criteri de la responsabilitat i la sostenibilitat.