Skip to main content

Donacions de Mediapro a Barcelona i Madrid

By 23 març, 2022abril 6th, 2022Notícies

El Pont Solidari va gestionar al febrer dues donacions de Mediapro a Barcelona i Madrid. La primera, de 2 monitors de plasma professionals de 103″, va tenir lloc el dia 18 a la delegació de l’empresa a la capital catalana i va ser per a la Fundació Goel de Terrassa. La segona, de material de protecció i bosses autotancament, es va efectuar el dia 25 a la delegació de Madrid i es va destinar als centres hospitalaris que gestiona la Fundación Juan Ciudad a Libèria, Sierra Leona i Senegal. En concret, aquesta ONG va recollir 15.000 guants, 4.000 bosses autotancament, 300 bosses kit de pantalles facials, 150 unitats d’esprai desinfectant de 200 ml, 90 vestits granota i 30 dispensadors manuals de paret.

Sobre l’empresa donant

Mediaproducción, S.L.U. és un grup líder en el sector audiovisual europeu que compta amb més de 7.500 professionals en el seu equip. Té presència en 36 països i 4 continents i proporciona la creativitat i les solucions tècniques més avançades per dissenyar, produir i distribuir projectes audiovisuals o multicanal. Pel que fa a la reutilització i a la prevenció i reducció de residus, s’insereix en la seva política de gestió ambiental i energètica, que, entre d’altres principis, preveu criteris per a la disposició final de productes o serveis amb una perspectiva de cicle de vida.

Sobre les receptores

Les entitats adjudicatàries de les dues donacions de Mediapro a Barcelona i Madrid formen part de la borsa de receptores del Pont Solidari i ja han reutilitzat altres materials a través del nostre servei. Cal destacar que l’any 2017 vam formalitzar la col·laboració amb Fundación Juan Ciudad mitjançant la signatura d’un conveni. Creada per l’Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu el 1991, aquesta ONGD treballa per aconseguir l’accés universal a serveis d’atenció sociosanitària en països empobrits d’Àfrica, Amèrica Llatina i Àfrica. Quant a la Fundació Privada Goel, és una entitat amb seu a Terrassa que actua en els àmbits de la infància, joventut, persones amb discapacitat, dones, gent gran i famílies.