Skip to main content

El Pont Solidari reparteix 12 llits del Clínic

By 30 setembre, 2022Notícies

El Pont Solidari ha repartit avui a Fundació Nepp i Fundació Aspasim 12 llits de l’Hospital Clínic de Barcelona. La càrrega de l’equipament ha estat coordinada per tres voluntaris de Banc de Recursos i la tècnica responsable del servei de reutilització. Cada llit té un pes aproximat d’entre 100 i 150 kg.

El Pont Solidari també ha gestionat aquest mes una donació de butaques de l’Hospital Clínic en el marc del conveni que Banc de Recursos i l’hospital van signar l’any 2012 i que renoven periòdicament.

Sobre les entitats receptores

Les entitats socials que reutilitzaran els llits són Fundació Nepp i Fundació Aspasim, ambdues dedicades a les persones amb discapacitats. Amb seu a Barcelona, Nepp dóna suport humanitari, assistencial i sanitari arreu del món a persones amb deficiències tant físiques com psíquiques. Aspasim, per la seva banda, vetlla des de 1993 per les persones amb discapacitat intel·lectual greu i disposa de 10 pisos en diversos barris de Barcelona perquè puguin desenvolupar els seus projectes vitals amb la màxima autonomia possible.