Skip to main content

El servei Pont Solidari continua creixent a Lleida

By 27 gener, 2022Notícies

El servei Pont Solidari continua creixent a Lleida. Aquesta setmana hem repartit 6 forns elèctrics i 45 caixes de plàstic donades per Plusfresc, 6 matalassos procedents del Parador d’Aiguablava i 5 ordinadors de sobretaula de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Quant a les entitats receptores, hi ha una “vella coneguda” (l’Associació Magrebeida) i dues noves incorporacions a la nostra xarxa: la Fundació Crisàlida de Camporrells i el CEE Esperança de Lleida.

El lliurament d’aquests equipaments es va fer dilluns 24 i dimarts 25 de gener al magatzem de Banc de Recursos Lleida. El primer dia va ser el torn de Fundació Crisàlida, que es va endur els matalassos i les caixes de plàstic i també 3 forns per al seu obrador. L’entitat, que promou la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual, té un forn de pa artesà que és un centre especial de treball. Així mateix, també gestiona un restaurant, botiga i hostal a Estopanyà.

Segon lliurament

El segon dia de lliurament, el Pont Solidari lleidatà va repartir 3 forns elèctrics més a Magrebeida i 5 ordinadors de sobretaula al CEE Esperança. La primera entitat, receptora de recursos en anteriors ocasions, és una associació socio-cultural que treballa per la integració social i cultural dels magrebins a Lleida. Quant al CEE Esperança, escolaritza alumnes amb greus trastorns de la conducta i/o amb discapacitat cognitiva i pluridiscapacitat. Continuem multiplicant impactes socials tot fomentant la reutilització i reduint impactes ambientals!