Skip to main content

Espai EC per fomentar la reutilització de reOrdinadors

By 15 juliol, 2021juliol 28th, 2021Notícies

Després d’un temps de preparatius, el dia 13 de maig vam reactivar la campanya reOrdinadors que tant d’èxit va tenir l’any 2019, equipant un total de 104 entitats socials amb ordinadors donats per empreses i institucions i revisats pels nostres voluntaris.
Enguany, hem volgut reeditar la campanya emfasitzant el valor de la reutilització i tota la feina que hi ha darrera (contactes comercials, tasques administratives, revisió i esborrat de dades, etc.). Per això, hem habilitat un Espai EC —Empreses col·laboratives/Economia circular— al web de Banc de Recursos, on entitats socials i particulars vinculats poden aconseguir reOrdinadors portàtils i de sobretaula.
Amb l’objectiu d’estalviar temps de gestió i costos, el lliurament dels equips es fa a la nostra seu de Barcelona i són les mateixes entitats les que vénen a recollir-los un cop preparats pels voluntaris de Banc de Recursos.
De moment, el balanç de la campanya reOrdinadors 2021 és molt positiu i ja són 108 els equips que han estat reutilitzats per part de 35 entitats socials, algunes de les quals han fet diverses comandes. Us convidem a visitar l’Espai EC i ajudar-nos a donar impuls a la reutilització!