Skip to main content

Guia per evitar el malbaratament alimentari en hospitals i residències

By 19 abril, 2023Notícies
El proper dia 9 de maig presentarem oficialment la Guia per a la prevenció i reducció del malbaratament alimentari en hospitals i residències geriàtriques que hem elaborat conjuntament amb Rezero – Fundació per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable.
La presentació s’emmarca en la Jornada PATT “Prevenció del malbaratament alimentari en hospitals i residències geriàtriques”, que tindrà lloc a la Sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau (Carrer Sant Quintí, 89, Barcelona), el 9 de maig de 2023 a les 9:30 hores i que està organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el Servei Català de la Salut.
L’acte comptarà amb la benvinguda del Dr. Adrià Cornella, director de l’Hospital de Sant Pau; el Sr. Joan Gòdia, director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del DACC, i el Dr. Ignasi Carrasco, director de l’Àrea Assistencial de Servei Català de la Salut. La conducció de la jornada i moderació dels espais de debat anirà a càrrec de la periodista gastronòmica Carme Gasull.