Skip to main content

Mostra d’Entitats d’Alimentació Sostenible

By 25 octubre, 2021Notícies

Banc de Recursos va participar ahir en la Mostra d’Entitats d’Alimentació Sostenible als quioscs de les rambles de Barcelona, organitzada en el marc de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible. De 10:00 a 14:00 hores, la directora de l’entitat, Rosaura Serentill, i la responsable de Comunicació, Estefania Fontanet, van explicar el funcionament del Pont Alimentari i la campanya Remenja’mmm als vianants que en demanaven informació.

Al llarg de dos caps de setmana, la Mostra d’Entitats ha permès que nombroses organitzacions relacionades amb l’alimentació poguessin fer difusió dels seus projectes. Aquest esdeveniment ha estat també l’últim de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible en què ha participat Banc de Recursos. En aquest sentit, cal recordar que el dia 16 d’octubre vam organitzar una xerrada conjuntament amb Rezero per fer difusió del Pont Alimentari al Parc de la Barceloneta. Així mateix, el dia 18 va tenir lloc el tercer taller virtual d’Alimentació Saludable i Sostenible de Banc de Recursos i Rezero, realitzat al Centre Cívic Trinitat Vella.

Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible

Del 14 al 24 d’octubre, la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible ha reflexionat sobre la relació entre els hàbits alimentaris i aspectes transversals com la crisi climàtica, el desenvolupament econòmic local, la cultura, la política, els drets socials i la salut. Es tracta d’un projecte impulsat per l’Ajuntament de Barcelona mitjançant el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària i el Pla estratègic metropolità de Barcelona.