Skip to main content

Nova donació de mobiliari de Tétris

By 12 abril, 2022Notícies

El Pont Solidari va gestionar al gener una nova donació de mobiliari de Tétris a 5 entitats socials. En concret, el servei de Banc de Recursos va repartir 11 grups de taules (7 grups de 8, 2 de 6 i 2 de 4) a l’Associació per al Desenvolupament Cultural, Ambiental i Humà (CEHDA); Associació Reus Llibres Solidaris, Associació Semes, Fundación Juan Ciudad, i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

El lliurament de les taules va tenir lloc el dia 25 al World Trade Center de Cornellà de Llobregat i va estar coordinat per dos voluntaris logístics de Banc de Recursos.

Beneficis ambientals i socials

La reutilització del material donat evita l’emissió a l’atmosfera de 1.882 kg de CO2, l’equivalent a retirar 327 cotxes de la circulació durant un dia. A banda d’aquest benefici ambiental, cal posar de relleu també la multiplicació d’impactes socials que possibilita el Pont Solidari, atès l’ampli ventall d’entitats i col·lectius a què arriba.

Sobre Tétris

Pel que fa a l’empresa donant, Tétris Arquitectura, cal dir que al maig ja ens va confiar mobiliari d’oficina de Xerox España.

Tétris és una filial propietat de JLL, una empresa inclosa en la llista Fortune 500. Com a empresa líder en disseny i construcció, Tetris dissenya i construeix llocs vibrants que inspiren a la gent a pensar millor, treballar millor i viure millor. Amb un equip global d’enginyers, arquitectes i dissenyadors, Tetris és capaç d’oferir un conjunt complet de serveis per satisfer les necessitats del client, des del disseny fins a la construcció i la selecció de mobiliari (FF & E). A nivell mundial, des de la seva creació el 2003, l’empresa ha arrelat en 15 països de tres continents, amb un equip de més de 850 persones ubicades en 31 oficines corporatives. Per a més informació, visiteu www.tetris-db.com.