Skip to main content

Resultats de la campanya nadalenca

By 15 gener, 2021febrer 5th, 2021Notícies

El passat Nadal vam llençar una campanya convidant a les empreses i institucions a transformar en accions socials el pressupost dels esdeveniments
que havien hagut de suspendre a causa de la pandèmia de COVID-19. Per aconseguir el màxim abast, vam fer dos mailings massius als nostres contactes de
Mailchimp i vam difondre la campanya a través dels nostres perfils a Twitter, Facebook i Linkedin, obtenint més de 7.000 visualitzacions.

En la campanya fèiem una doble proposta: d’una banda, oferíem els nostres serveis i coneixement del Tercer Sector per gestionar les possibles donacions i trobar els destinataris més escaients. De l’altra, proposàvem l’alternativa d’una donació directa al Pont Solidari o al Pont Alimentari.

Respostes empresarials

El missatge va tenir una bona acollida i diverses empreses i entitats van contactar amb nosaltres per manifestar el seu interès. Finalment, vam obtenir tres donacions. La primera va ser d’Aytos Soluciones Informáticas, que va contribuir als nostres projectes amb 1.000 € que tenia previst destinar al dinar d’empresa.

La segona va arribar d’un grup de treballadors de Yamaha Motor Europe, que van renunciar als seus obsequis de Nadal i van donar 840 € per alimentar persones en situació de necessitat. Responent a aquesta petició, vam comprar menjar i productes bàsics per al Rebost Solidari de Bon Pastor-Baró de Viver, que atén un total de 97 famílies; i la Xarxa d’aliments de les Corts a Barcelona, que n’atén 50.

Per últim, el Centre d’Estudis Financers (CEF), que té la seu a pocs metres de la nostra a Barcelona i ha col·laborat en altres ocasions amb Banc de Recursos, va fer una donació de 4.000 € que tenia previstos per a la celebració de diverses festes i esdeveniments durant l’any 2020. Sens dubte, són tres exemples d’empreses socialment responsables que ens animen a continuar treballant en aquesta línia i dissenyar noves iniciatives per posar en contacte donants i receptors i ajudar a cobrir necessitats.