Skip to main content

Resultats del Pont Solidari a Lleida l’any 2022

By 23 març, 2023Notícies

El Pont Solidari lleidatà va repartir l’any passat 358 recursos donats per empreses i institucions, derivant-los a 15 entitats socials perquè els aprofitessin. Amb la reutilització d’aquests materials, va evitar l’emissió a l’atmosfera de 7.859 kg de CO2 i el consum de 2.487.498 litres d’aigua, l’equivalent a 12.360 dutxes.

La delegació de Banc de Recursos va gestionar principalment equipament hospitalari i informàtic, però també mobiliari, electrodomèstics industrials, cubells i caixes de plàstic plegables.

Pel que fa als donants, cal destacar l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, l’Hospital Universitari Santa Maria, l’Ajuntament de Lleida, Supsa Supermercats Pujol (Plusfresc) i Aqualia Aigües de Lleida.

Sobre les receptores

Les entitats que van rebre materials són Associació Altruista Catalana, Associació d’Alcohòlics Rehabilitats de Lleida, Associació Magrebeida, Associació Refem, CEE Esperança, Centre Borja – Sant Cugat, Cooperativa l’Olivera, Creu Roja, El Palet – Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida, Escola Popular de Balàfia, Fundació Aspamis (Torrefarrera), Fundació Ilersis, Fundación Crisálida de Camporrells, Medi Rural La Terreta i Sant Joan de Déu – Terres de Lleida.