Skip to main content

Segon taller d’alimentació saludable i econòmica

By 25 febrer, 2021Notícies

La cuinera Montse Sahún va impartir ahir a la tarda el segon taller virtual d’Alimentació Saludable i Econòmica organitzat per Banc de Recursos, Rezero i l’espai sociocultural Torre de La Sagrera en el marc del projecte Nodrim el Districte de Sant Andreu. Durant la sessió, que va tenir lloc de 18:00 a 20:00 hores, els assistents van aprendre a preparar diverses receptes d’esmorzars i berenars saludables amb ingredients econòmics o d’aprofitament.

El primer taller, a càrrec també de Montse Sahún, va estar centrat en la preparació simultània d’àpats per tota la setmana (batch cooking) i es va celebrar el dia 10 de febrer. El batch cooking permet estalviar temps i reduir el malbaratament alimentari fent eleccions dietètiques més saludables gràcies a la planificació.

Tot al llarg de 2021 i dins el mateix projecte Nodrim el Districte de Sant Andreu, està prevista la realització d’altres tallers de temàtiques variades, sempre amb la idea de promoure una alimentació sostenible i saludable a l’abast de tothom.