Skip to main content

Taller d’Escenaris de futur sobre malbaratament

By 22 abril, 2024Notícies

La responsable del Pont Alimentari, Mariona Ortiz, va participar el 16 d’abril en el primer taller d’Escenaris de futur sobre malbaratament i dret a l’alimentació organitzat a Barcelona dins el projecte CULTIVATE-Codesigning food sharing innovations for resilience, finançat pel programa Horizon Europe.

Els tallers d’Escenaris de futur sobre el doble repte de prevenir les pèrdues i el malbaratament alimentari, i garantir el dret a una alimentació saludable són organitzats pel PEMB, Espigoladors i la Universitat de Barcelona i per dur-los a terme s’ha volgut comptar amb 20 actors socials clau en l’àmbit del malbaratament i la redistribució d’aliments a la regió metropolitana de Barcelona. L’objectiu és treballar conjuntament per identificar els elements que podrien facilitar una transformació profunda en aquesta àrea.

El primer taller d’Escenaris de futur sobre malbaratament i dret a l’alimentació va tenir lloc a l’Espai Torre Jussana de Barcelona de 9:30 a 13:00 hores i tindrà continuïtat el dia 28 de maig, amb un segon taller a La Lleialtat Santsenca.