Skip to main content

III Jornades ADINU Barcelona

By 12 març, 2020març 17th, 2020Notícies

La responsable del Pont Alimentari a Banc de Recursos, Mariona Ortiz, va participar el dia 6 de març en les III Jornades ADINU Barcelona, que enguany van estar centrades en els reptes de futur quant a alimentació. El tercer congrés anual dels dietistes i nutricionistes universitaris de Barcelona va tenir lloc al Campus de l’Alimentació UB de 9:30 a 19:00 hores i va oferir un extens programa de conferències i taules rodones.

Entre altres temes, es van tractar la sostenibilitat dels sistemes alimentaris, la reformulació d’aliments en la indústria, la situació nutricional de les persones migrants als camps europeus, i els trastorns de la conducta alimentària en el col·lectiu LGTBI.

Pel que fa al Pont Alimentari, Mariona Ortiz i Laia Carulla de Rezero (els nostres socis en el desenvolupament d’aquest projecte) van pronunciar a mig matí la conferència Iniciatives pel canvi en el món de l’alimentació, després de la qual es va donar pas a un debat moderat per Gemma Salvador, de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

En conjunt, la valoració de les Jornades és molt positiva, tant pel que fa a (l’excel·lent) organització tant com per les temàtiques tan variades i actuals que es van tractar.