Skip to main content

Networking sobre reutilització

By 30 juny, 2022Notícies

La directora de Banc de Recursos, Rosaura Serentill, va participar el dia 28 de juny en un networking sobre reutilització organitzat pel Club EMAS; el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i Subtract Interreg Europe. Sota el títol La reutilització en el marc dels sistemes de gestió ambiental, es van presentar diversos casos pràctics de reutilització i economia circular. La jornada va tenir lloc de 10:00 a 13:30 hores a Barcelona en el marc del Re-Plà, Pla d’Acció per a la Competitivitat dels Centres de Reutilització a Catalunya del projecte europeu Interreg Subtract.

L’experiència amb Tétris

Pel que fa a la nostra entitat, Rosaura Serentill va explicar el funcionament del Pont Solidari i l’experiència recent amb l’empresa Tétris Arquitectura, a la qual hem prestat serveis derivant mobiliari d’oficina a 13 entitats socials. En qualitat de partners, van intervenir també el director del Departament de Construcció de Tétris Barcelona, Samuel Poirot; i la responsable de Sensibilització de la Fundació Viver de Bell-lloc, que està reutilitzant mobiliari donat per Tétris.

A més de Banc de Recursos, també van participar en la jornada l’Agència de Residus de Catalunya, UPC / e-Reuse, Barcelonactiva, Institut de Can Llobet, Fundació Andròmines, Solidança Treball E.I., The Style Outlets, Back to Eco, i Fundació Engrunes.